Contact

Wil je weten wat we voor je kunnen doen?

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Bel of mail ons; we maken graag een afspraak met je om samen een kop koffie te drinken. En om elkaar te leren kennen en te bespreken wat we samen kunnen doen.

Contactgegevens:

Kerkstraat 16
5301EH Zaltbommel
Tel: 06 204 25 900
Email: info@decontentbouwers.nl

Na 20 jaar wordt zelfs in de allerleukste baan – die van uitgever – de uitdaging een beetje minder; het werd tijd voor een volgende stap: een eigen bedrijf. En omdat ik niets liever doe en niets beter kan dan content maken, heb ik in 2017 de Contentbouwers opgericht.

Met meer dan 20 jaar ervaring als uitgever zit content creëren en publiceren immers in mijn bloed. En in mijn hart. Ik heb meer dan 500 titels in de markt gezet. Honderden auteurs begeleid, en nog veel meer teksten geredigeerd en geschreven. Boeken, spellen, waaiers, events, corporate magazines uitgegeven. Allemaal ontwikkeld met de klant voor ogen en met maar één doel: zijn vraag of probleem oplossen.

Die kennis en ervaring zet ik nu in om relevante en waardevolle content te ontwikkelen waarmee jij jouw klanten verder helpt.

Ik doe dat niet alleen maar werk samen met een team van professionals: gespecialiseerde en creatieve tekstschrijvers, illustratoren, grafisch ontwerpers, webdesigners en social media specialisten.

Contactformulier